Lastberegning

Created with Sketch.

Lastberegning

  • hvorfor krever vi at brukere logger seg inn med navn, epost og passord?
    • En stor del av bakgrunnsinformasjonen for å kunne kalkulere resultater ligger på serveren vår, deriblant hver enkelt brukers lagrede kjøretøy. For at brukerene skal kunne hente fram sine kjøretøy, må man være innlogget med samme brukernavn/epostadresse og passord.
    • Man kan installere appen på en eller flere enheter man disponerer, og vil da få tilgang til alle lagrede kjøretøy.
  • Er mine lagrede personopplysninger trygge?
    • Ja, de er trygge. Navn er lagret i klartekst, mens epost/brukernavn og passord er kryptert. Vi har ingen mulighet til å dekryptere disse. Skulle du miste påloggingen din, kan du måtte opprette ny bruker og nye kjøretøy, siden vi ikke kan sette nytt passord pga personvernet.
    • Kjøretøy som er inaktive over 6 måneder, blir slettet.